nah nah plastic
=
Plastic creactivism | plastic awareness |
urban interventions | slow art & design projects
by suiita & others | based in The Hague,
The Netherlands

IMG_4949
( photo by Ivo Bakker )

ik zeef,
jij zeeft,
samen
zeven we
de zee

I sieve, 
you sieve,  
together
we save
the sea
: )

Groeiende collectie van zelf geïnitieerde projecten van suiita ( Sunita Sodhi ) & projecten voor / in samenwerking met andere initiatieven uit Den Haag en omstreken. Samen werken we aan het creëren van bewustwording en mogelijke kleine oplossingen rond om het plastic / zwerf / afval probleem in zowel steden als in de natuur.

FAQ

Wat is nah nah plastic? Een bedrijf? Een organisatie? En collectief?
Nee, geen van allen! Het is meer een soort van portfolio / blog  van ( plastic ) afval gerelateerde projecten, waar ikzelf de rode draad van ben. Op dit moment heb ik de meeste projecten die op deze website staan op eigen initiatief uitgevoerd en enkele in opdracht van / in samenwerking met andere like-minded mensen. Gezien een groot deel van m’n projecten met het ( plastic ) afval probleem te maken hebben, vond ik dat ze een eigen website verdienden. Sinds ruim een jaar is nah nah plastic te vinden op Instagram en binnenkort ook op Facebook!

Meer vragen en antwoorden :
Binnenkort!

 

 

 

 

Growing collection of self initiated projects by suiita ( Sunita Sodhi ) & projects for / in collaboration with other initiatives from in and around The Hague. Together we are focussing on raising awareness using our creativity around the ( plastic ) waste problems in our ( urban ) environment.

FAQ

Coming soon!

In the mean time nah nah plastic can also be found on Instagram and almost also on Facebook!

Collaborations / Samenwerkingen met :

Sick Plastic
Stads Oase Spinozahof
Haagse Makers

Nah Nah plastic project links:

#tracesoftrash